Frågor och svar: Avanmälan/Avbokning/Byte av plats

Avanmälan / Avbokning / Byte av plats

Hur avanmäler jag min reservplats?

Logga in på ditt användarkonto. Under Mina sidor ser du dina aktuella reservplatser. Klicka i rutan Avanmälan för det arrangemang det gäller.

Har du inte tillgång till Mina sidor, kontaktar du kansliet per e-post (kansliet(at)senioruniversitetet.se) eller telefon (08-789 41 28) för att avanmäla din reservplats. Var god uppge ”Avanmälan reservplats” i ämnesraden när du mailar oss.

Hur avbokar jag min plats?

Logga in på ditt användarkonto. Under Mina sidor ser du alla dina aktuella bokningar. Klicka i rutan Avboka för det arrangemang det gäller.

Har du inte tillgång till Mina sidor, kontaktar du kansliet per e-post (kansliet(at)senioruniversitetet.se) eller telefon (08-789 41 28) för att avboka din plats. Var god uppge ”Avbokning” i ämnesraden när du mailar oss.

Observera våra avbokningsavgifter: vid varje avbokning utgår en expeditionsavgift på minst 50 kr. Om du återtar anmälan senare än en vecka före kursstart betalar du 100 kronor i avgift, efter kursstart – hela kursavgiften. Observera att medlemsavgiften återbetalas ej.

• Jag har fått plats på ett arrangemang men önskar gå något annat i stället. Kan jag få byta plats mellan arrangemangen?

Nej. Av administrativa skäl går det inte att byta plats mellan olika arrangemang. Du måste först avboka din plats på det arrangemang du inte längre vill gå och sedan boka in dig på det arrangemang som du önskar gå i stället. Observera avbokningsavgiften (se ovan).

Obs! Har du fått plats på en studiecirkel i språk och önskar byta grupp/kurs p.g.a. fel nivå, vänligen kontakta Ann-Marie Engback, studierektor för studiecirklarna.

← Tillbaka till Frågor och svar

Sidan uppdaterad senast den 2021-05-06 kl. 10:00