Anmälningsvillkor

Anmälningsvillkor

Från och med hösten 2017 har vi ett helt nytt anmälningssystem. När du anmäler dig till ett arrangemang på vår hemsida får du omgående veta om du fått plats eller inte. För att underlätta för dig, så kan du betala direkt med bankkort – då slipper du besväret och extra kostnader med faktura.


Anmälan till arrangemang kan göras fr.o.m. torsdagen den 17 augusti kl. 10.00.

  • För att anmäla dig på hemsidan skapar du först ett användarkonto. Det är enkelt: klicka på knappen LOGGA IN som finns på startsidan och sedan på länken Skapa ett konto här.
  • Vi reserverar ett fåtal platser för talonganmälningar som inkommer till kansliet senast den 31 augusti (se längst bak i kurskatalogen).
  • När du anmäler dig på hemsidan får du direkt besked om plats. När du anmäler dig med talong kan svar dröja upp till tre veckor.
  • Anmälan kan inte göras via e-post, telefon eller personligen.
  • Det finns två betalningsmöjligheter: Betalning med bankkort är gratis. För betalning med faktura tillkommer en faktureringsavgift på 29 kr. All betalning hanteras av Svea Ekonomi AB, www.svea.com.
  • För att delta i Senioruniversitetets arrangemang måste du uppge ditt personnummer; endast svenska personnummer tillämpas. Detta blir ditt kundnummer när du anmäler dig på hemsidan. Efter genomförd bokning får du en bekräftelse, en kallelse och en faktura (vid faktura som betalsätt). All kommunikation går till din e-postadress om du har uppgivit en sådan – annars får du informationen per post.
  • Anmälan till arrangemang är bindande. Vid eventuell avbokning utgår en expeditionsavgift på minst 50 kr. Om du återtar anmälan senare än en vecka före kursstart betalar du 100 kronor i avgift, efter kursstart hela kursavgiften.
  • Vissa arrangemang kan komma att bli övertecknade – anmäl dig därför så snart du kan. Om ett arrangemang inte får tillräckligt antal deltagare kan det ställas in. Då återbetalar vi inbetalda avgifter, självklart utan avbokningsavgift.
  • Kostnader för litteratur, kompendier, entréavgifter och dylikt kan tillkomma. Akademibokhandeln på Mäster Samuelsgatan 32 och Studium Bookshop på Karlavägen 4 har studeranderabatt på vissa kursböcker mot uppvisande av Senioruniversitetets kallelse.

Reservation för ändringar – anmäl därför din e-postadress!

Om någon uppgift i programmet angående t.ex. datum, klockslag, lokal eller föreläsare behöver ändras, meddelas det till deltagarna via e-post. Vi vill gärna nå dig och det är därför angeläget att du uppger din e-postadress i samband med anmälan. Om du inte har uppgivit e-postadress meddelar vi ändringen per brev, vilket tyvärr tar längre tid. Meddelanden med kort varsel kan även skickas till dig via SMS.

Håll därför dina kontaktuppgifter uppdaterade – det gör du enklast via Mina sidor (gå till startsidan och klicka på knappen LOGGA IN).

På senioruniversitetet.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Ok