Medlemskap

Medlemskap

Information om medlemskap i Föreningen Senioruniversitetet i Stockholm


  • Senioruniversitet i Stockholm är en förening och det krävs medlemskap för att kunna få delta i våra arrangemang.
  • Medlemskapet gäller per kalenderår och medlemsavgiften för året 2022 är 200 kr.
  • Du kan bli medlem i vår förening om du har fyllt 55 år och lämnat det aktiva arbetslivet.
  • Alla som uppfyller ovan nämnda krav är välkomna som medlemmar i Senioruniversitetet. Du kan bli medlem även om du inte deltar i våra arrangemang.
  • Du som har sökt till ett arrangemang och kommit med men ännu inte är medlem, debiteras medlemsavgiften vid betalningen för din kurs. Om du kommer med på flera arrangemang betalar du självfallet bara medlemsavgift en gång.
  • Medlemsavgiften är ingången till vårt stora utbud. Som betalande medlem får du kurskatalogen hemskickad inför kurssläpp två gånger om året (i augusti och i januari), samt våra nyhetsbrev* som skickas direkt till din e-postadress. Alla medlemmar är också välkomna till föreningens årsmöte som hålls varje år i mars månad.
  • När du som medlem deltar i Senioruniversitetets arrangemang har du genom Folkuniversitetet viss försäkring vid olycksfall.

Registrera dig som ny användare och

bli medlem för kalenderåret 2022!

  .

*) Är du medlem i föreningen men får du inga nyhetsbrev från oss? Hör av dig till oss på: redaktionen(at)senioruniversitetet.se. Du kan även skicka tips och förslag på förbättringar som gäller vår verksamhet till denna e-postadress.
.


Sidan uppdaterad senast den 2022-08-10 kl. 13:30

På senioruniversitetet.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Ok