Beställ katalog

Beställ katalog

Information till dig som vill ha Senioruniversitetets program för vårterminen 2021 som katalog


Du som är betalande medlem i föreningen får vårkatalogen i din brevlåda kring den 29 januari 2021 och behöver därför inte beställa den. Detta gäller dig som har varit medlem under vår- eller höstterminen 2020, eller dig som tecknat medlemskap för 2021 senast på torsdag den 21 januari kl. 12:00. Din medlemsstatus kan du enkelt kontrollera på Mina sidor under fliken Mitt medlemskap.

Är du en nybliven medlem, eller inte medlem i Senioruniversitetet ännu, men vill ha katalogen ändå så kan du gärna beställa den här – se formuläret nedan. Den beställda katalogen skickas till dig i början av februari 2021.

 

Beställ katalog här:

 


Letar du efter höstprogrammet 2020?

Som vi informerade i nyhetsbrevet från den 15/6, bestämde vi att inte att ge ut någon tryckt katalog för höstterminen 2020, detta p.g.a. det osäkra läget med coronapandemin. I stället kom en digital katalog, i PDF-formatet, med en förteckning över de aktuella distansarrangemangen. Du kan hämta PDF-filen HÄR.

 

Letar du efter våra tidigare programkataloger?

Klicka HÄR för kataloger i PDF-formatet, som du enkelt och bekvämt kan läsa på din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du kan också spara filerna eller skriva ut dem med din skrivare.


Sidan uppdaterad senast den 2021-01-22 kl. 16:00

På senioruniversitetet.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Ok