Beställ katalog

Beställ katalog

Information till dig som vill ha Senioruniversitetets program för vårterminen 2020 som katalog


Du som är betalande medlem i föreningen får vårkatalogen i din brevlåda kring den 3 januari 2020 och behöver därför inte beställa den. Detta gäller dig som har varit medlem under vår- eller höstterminen 2019, eller dig som tecknar medlemskap t.o.m. den 15 december 2019. Din medlemsstatus kan du enkelt kontrollera på Mina sidor under fliken Mitt medlemskap.

Är du inte medlem i Senioruniversitetet (eller tecknar du medlemskap efter den 15 december 2019) men vill ha katalogen ändå så kan du gärna beställa den här – se formuläret nedan. Den beställda katalogen skickas till dig i början av januari.

 

Beställ katalog här:

 


Letar du efter katalogen för höstterminen 2019?

KLICKA HÄR för katalogen i PDF-formatet, som du enkelt och bekvämt kan läsa på din dator, surfplatta eller mobiltelefon, eller kontakta oss på telefon eller e-post så skickar vi dig gärna ett exemplar av höstkatalogen.

 


Sidan uppdaterad senast den 2019-11-18 kl. 10:00

På senioruniversitetet.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Ok