Inför ht 2019

Inför ht 2019

Innan du anmäler dig till höstens arrangemang


  • Programmet för höstterminen 2019 presenteras fredagen den 16 augusti under fliken Program och anmälan. Samtliga arrangemang finns under vänsterrubriken Anmäl dig här. (Observera att denna rubrik blir till en rullbar/klickbar meny Kategori om du surfar på vår hemsida via en mobiltelefon eller surfplatta.) Du kan nu läsa mer om kursernas innehåll, datum och tid, lokal, kursledare, osv. Börja dock gärna med att läsa presentationerna av våra arrangemangstyper – du hittar dem under länkarna som finns under bilden på sidan Program och anmälan.
  • Anmälningsperioden börjar veckan efter att vi presenterat höstprogrammet (v. 34) – då kommer du att kunna boka plats på höstens arrangemang. För att minimera risken för problem med belastningen så sprider vi tider för anmälan på flera olika klockslag. Detta innebär att olika arrangemangstyper kommer att bli bokningsbara vid olika dagar och tider. De specifika tiderna för anmälan hittar du här. Kom ihåg att du ska vara inloggad på ditt användarkonto för att boka plats!
  • Som ny medlem i föreningen börjar du med att skapa ett användarkonto. Användarkontot (som i inloggat läge kallas för Mina sidor) är en plats på vår hemsida där det finns samlad information om dig som medlem/deltagare på våra arrangemang.
  • Du som deltog i Senioruniversitetets arrangemang ht 2017, vt 2018, ht 2018 eller vt 2019 har redan ett användarkonto. Logga in på ditt konto för att testa och se om allt fungerar bra. Har du glömt ditt lösenord så kan du begära ett nytt på inloggningssidan.
  • Under Mina sidor kan du kontrollera om alla dina kontaktuppgifter är aktuella och korrekta. Uppdatera dem vid behov och klicka på knappen Spara.
  • Du som under våren 2019 har varit betalande medlem i vår förening har fått höstkatalogen i brevlådan kring den 16 augusti 2019. Är du inte medlem men vill ha katalogen så kan du beställa den här.
  • Oavsett om du tänker anmäla dig till något av höstens arrangemang eller ej, är du välkommen att bli medlem i vår förening. Du kan betala medlemsavgiften enkelt med kontokort, eller begära faktura. Skulle du ha problem med kortbetalningen, vänligen kontakta din bank/kortutgivare.
  • Från och med hösten 2018 är det möjligt att via hemsidan anmäla två personer i en och samma bokning till ett arrangemang. Observera att båda personerna måste ha ett eget användarkonto och betalning endast kan ske med kontokort (dvs. ej faktura). För att kunna anmäla en till person i samband med din egen bokning behöver du ha personens fullständiga personnummer.
  • Är du intresserad av att anmäla dig till en studiecirkel i språk, rekommenderar vi att du testar dina språkkunskaper eller tar kontakt med kursledaren för den kurs du vill läsa.
  • Läs gärna våra Anmälningsvillkor samt Frågor och svar före anmälan.

Hör gärna av dig till oss via mail om du skulle ha problem med t.ex. inloggningen eller betalningen för medlemskapet, då försöker vi hjälpa dig så gott vi kan!


Sidan uppdateras löpande. Senast uppdaterad den 2019-08-16 kl. 14:00. 

På senioruniversitetet.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Ok