Franska i Frankrike

Franska i Frankrike

Senioruniversitetets samarbete med Internationella skolorna i Aix-en-Provence


Om vårt samarbete

Senioruniversitetet i Stockholm har inlett ett samarbete med Internationella skolorna i Aix-en-Provence (IS Aix-en-Provence), en internationell språkskola för vuxna som sedan starten 1972 har välkomnat fler än 50.000 studenter från hela världen. De erbjuder språkkurser i franska på olika nivåer, med startdatum varannan vecka hela året och ett rikt aktivitetsprogram med utflykter, vandringar, målarkurser, matlagning, vinprovning m.m. Läs gärna mer om deras verksamhet på www.is-aix.com.

Senioruniversitetets medlemmar erbjuds just nu rabatt vid anmälan till kurser på IS Aix-en-Provence – du kan läsa mer om detta nedan. IS Aix-en-Provence kommer även att ge ett särskild förmånligt erbjudande på två kurser i december 2019 – håll utkik om detta i våra kommande nyhetsbrev i höst!

Sommar 2019

Är du intresserad av att lära dig franska i Aix-en-Provence redan till sommaren? Vänligen besök deras hemsida www.is-aix.com för det aktuella kursutbudet. Ange rabattkoden* vid anmälan så behöver du inte betala anmälningsavgiften på €75.

*) Rabattkoden hittar du i vårt nyhetsbrev nr 5. Vid frågor om erbjudandet, vänligen kontakta IS Aix-en-Provence.

Mer om skolan

Vill du veta mer om skolan? – titta gärna på detta filmklipp:

IS Aix-en-Provence  (YouTube, extern länk)


Sidan uppdaterad senast den 2019-05-27 kl. 10:00

På senioruniversitetet.se använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Vad är kakor? Ok